Dagen efter julafton idag .

Igår var det julafton ja .. Visst , det var bra , kul med alla julklappar , speciellt my new board ! :D Och alla andra tjejer fick såklart också bra julkappar :D , haha , alltid .

En dag närmare resan :D Yeiiiiiii !

Hur som helst , så är det helt sjukt att det redan är 1 helt år sedan det var Jul förra gången , och om bara några få dagar är det Nyårsafton , sjukt ! Helt sjukt ! Och som Katarina skrev i ett tidigare inlägg så har vi ju gått 16% av gymnasiet redan , det är väldigt dvårt att förstå - faktiskt !

Jaja , nu har jag uppdaterat bloggen :D , Charlotte, Emma och Åsis ? Hallå ? Lever ni ? :S :P

<3 Älskar er , girls ! :D
Hejdå.

2 days left.

Nu är det bara två dagar kvar till Jullov, men inte för dig Natalie! HOHO! Natalie, Emma, Åsa och Charlotte nu får ni också uppdatera denna fina blogg.

Pusssipuss - Marry christmas, snöbollar!

Ayia napa

DET GÅR , kanske! ...

.....Jag längtar!  - :)


Julovet närmar sig...

Okej, nu är det ca en och en halv vecka kvar till julovet. Känns riktigt bra. Men innan man kan slappna av helt och helt är det en del prov som ska skrivas och pluggas till, mindre lyckat! Men det är bara att kämpa på för tänk, till julovet har vi faktiskt gått första terminen i ettan vilket innebär halva ettan, 1/6 av hela tiden på gymnasiet, som blir ca 16% eller hur, Åsa? ;) Något som känns riktigt surt är att alla vi tjejor skulle fira nyår i fjällen, blev tyvärr inställt. :( Men det kommer väl fler tillfällen för skidresa med er, i hope. Ville bara säga att ni är bäst, gummsor. / vem?





image1

En dag närmre resan :)

Vi börjar skriva detta nu för att längre fram i tiden kunna se hur vi gjorde, och hur roligt och jobbigt det kanske blir under tiden nu tills vi åker i juni i sommar.

Vi har pratat väldigt länge om resan, och idag tog vi äntligen tag i det! :) Vi var inne på internet och sökte billiga och bra flygresor till Larnaca på Cypern och sedan vidare till Ayia Napa då. Katarina ringde till något bolag och frågade hur mycket det skulle kosta och om någon myndig var tvungen att åka med, och vi fick bara goda nyheter. Tur-och retur till Larnaca kostade ungefär 3000 kronor per person :) och ingen myndig var tvungen att åka med, men ett fax var tvungen att faxas från någon myndig till flygbolaget!

Självklart ska vi kolla vidare om det finns något billigare och även om Emma tror att Hotell löser sig när vi kommer ner, så måste vi ju tvunget ha ett Hotell beställt innan vi åker ner såklart, smartis som Emma är :).

Nu ska jag plugga! BLÄ. :(
Idag var det jag, Natalie, som skrev, men imorgon kanske någon annan av oss fem tjejer skriver. :) Bloggen är till för oss alla nämligen, så att allt nytt dokumenteras.

Byebye!


RSS 2.0