En upplyst dag?

FYFAN!
Jag såg mitt schema idag, mitt schema från V.10 till V.24... JAG SLUTAR 16.30 PÅ TISDAGAR OCH BÖRJAR 08.10- Kill me now, typ.
Fast min dag blev lite roligare sedan när jag hälsade på en råsöt kille i korridoren :) , och ännu bättre sedan när jag fick ett ... Skumt SMS, fast det var råskoj så fick mig ett gott skratt! :D- tack Robin, eller dina kompisar, haha.

Nu är alla hemma, Emma med så det är bra för otroligt nog så har vi FAKTISKT saknat hennes face :D.

5 veckor kvar till påsklovet och efter det är det bara 10 veckor kvar till sommarn, till lovet, till slutet av första årskursen på gymnasiet :D Fast innan påsklovet åker jag till Hemsedal och super skallen av mig :P, haha :D.

När resan VÄL är beställd så kommer jag vilja skjuta mig för att jag kommer att längta så mycket- det skulle i och för sig inte förvåna mig om någon jävel blir sjuk eller något :P, haha, typiskt om det skulle hända just oss! :D, men förmodligen skiter vi i om det blir så, jag tror faktiskt att vi åker ändå:D.

Nu ska jag äta och plugga- så boring, men jag måste! :)

By the way, Katarina, kolla upp i en ordbok hur "reconera" egentligen stavas! :D

♥ Hejdå!

En sak till...

Tror vi kommer matcha Ayia Napa..

"Det finns en plats för alla att passa min i"

Homecomming...yeah right.

Tjabba, höhö
Nu är snart alla hemma, alla utom Natalie och Emma. Natalie kommer ju hem idag, har saknat henne. Och när Emma kommer hem är det ingen som vet, men vi tror hon kommer antingen idag eller på söndag. Vi har saknar det där fejset..naat.

jaja, när Emma kommer hem beställer vi haha, som Nattis redan sagt. Älskar mina tjejor!

Men en grej som vi senare ska se fram emot efter the trip to Ayia Napa är en weekend i sälen eller Åre eller nått liknande. En vinter semster alltså. Jag tycker Natalies familj ska köpa en lite stuga, för då kanske vi kan bo lite i den fast i för sig dem åker ju i så fall troligtvis också i så fall den veckan man är ledig, har sportlov så då är ju den upptagen av La familia Johansson! Men nått vi borde göra faktiskt. Fast vi kanske inte borde reconera kring det så mycket nu  utan istället sikta på Ayia Napa resan och verkligen få den beställd! vi är ju lite sega som sagt.



Ses sen! och.. om du Emma skulle se detta inlägg där borta i USA ring mig i så fall eller skriv när du kommer hem. jag har försökt ringa dig, men du svarar inte snuttan:( Hoppas allt är bra med dig!
Btw, är hungrig. Finns ingen mat hemma..

Pussss snuttungar ♥

Funäsdalen, Åre, Finland och USA!

Jag är i Funäsdalen där det idag har varit en kraftig storm så jag har varit som isolerad i stugan.
Katarina och Charlotte är i Åre, jag vet inte hur det ha varit där, men jag vet iallafall att de hade tråkigt igår-haha!
Emma är kvar hos din syster i USA och Åsa är hos släkten i Finland.

Alla är helt enkelt någonstans helt lost från hemma.
Fast nu när alla kommer hem så är det dags att bestämma och beställa, beställa, beställa! :D
Det ska bli grymt skönt, visst, här är det -10 grader idag och säkert 2 m snö, det är härligt, absolut, men det hade inte suttit fel med en solsemester NU!

Jaja, nu är det som det är, och när resan väl ska gå av sin stapel så kommer allt att bli superskönt, att all den längtan äntligen brister- vilken känsla! :D, första gången viåker utomlands tillsammans tjejer, fantastiskt roligt ska det bli!

Hejdå! :D

Emma, kom hem!

När Emma kommer hem så är det dags att beställa resan till Ayia Napa! :)
Så därför ska Emma helst komma hem nu, det är inte förrän resan är beställd och när ingenting kan komma ivägen som vi verkligen kan se fram emot resan i sommar.

Jag längtar sjukt mycket, men nu först är det dags för skidresor!
Katarina & Charlotte åker till Åre på lördag, jag åker till Funäsdalen på söndag-kanske, jag får se om jag vill följa med nu när inte min vän följer med. Emma är i USA, Åsa åker till Finland.

Däremot så kommer vi komma hem igen, såklart :).

Hejdå!

RSS 2.0