Återligen Sunday aka "sunny day"

Söndag igen, helgen över och en hög av inlämningar återstår att skrivas. Varför är det bara våran skola som har massa plugg kvar! Men det är bara att kämpa på nu det sista, så kan man ha ett härligt relaxsat sommarlov att se fram emot!

Helgen har varit mysig! Det började med att vi i fredags begav oss till ICA och köpte CHILLGRILL saker! ;) Va blev det?  Jo, om inte; kött, potatissalad, glass i storas lass, vatten melon, dricka och lite annat smått och gott! :)
Vi bärde hem alla mat till Natalie där vi senare grillade och att bära massa dricka och en BIG vatten melon i 30 graders värme kan jag inte påstå vara det smidigaste, det var tungt pepole det var tungt..

Grillningen var chill, skrattar med flickorna som vanligt vad annars liksom? Efter att ha dragit i oss en hel del gick vi ner och tog ett dopp i det blå, men vem bada inte? Gissa en gång? ja precis, exakt just det, you name it - Emma aka men-jag-vil-inte-det-är-kallt(Som om man kan skylla på det) haha, darling du är verkligen en riktig torrboll! yeye, vi andra bada iallafall, var kanske inte direkt göör härligt men det var på något sätt endå uppfriskande!

har dock lite bikini-ångest känner att work out inte har varit riktigt min grej i år! Får kanske ta att köra på hårdträning i några veckor, och jag behöver verkligen en ny bikini!


Här är några gottisar;

image6
Från H&M - alltid lika bra! (Kommer säkert vara utsålda innan jag hinner dit, tyvärr)

image7
Till vänster --> Vill ha!

Måste insakaffa dessa bikinisar innan sommarlovet, tänker inte visa mig på stranden in PUBLICK i min sleeeetna gamla skruttna skruttili dutt dutt bikini!

Jag måste verkligen ta mig en tur in till stan, ja det måste jag verkligen men denna veckan blir det skavt om tid, men det får nog bli en shopping runda på fredag! :)

Okej, känner att jag behöver strukterera av mig min vecka på bloggen för att hindra min otroliga stess kapacitet, så jag tror jag gör det, varför inte?

  • Söndag (Jamen, det är ju idag) - Pluggar på Historia; den sista inlämningsuppgiften! + Släktkalas hos Beatrice, ska gå ner och säga grattis! Sen sola med underbarnet Natalie sen men återstår att se!

  • Måndag (Imon va?) - Pluggar Historia, ringer till Zaxzendos klippstudio i Borås(Måste verkligen hinna färga håret innan Viktorias student) + att jag måste ringa om repration av min trassig sönderfestade stackars kamera! (Saknar att inte kunna ta kort!!!!)

  • Tisadag- Friluppsdag i skolan, plugga Historia, fint väder? sola med mina schöööningar?

  • Onsdag- Inlämning av Historia, Vicks STUDENT( liten blir stor), Emma kommer också :D säg Jaaa! :D, men får heller inte glömma av att plugga på tyska glosorna!

  • Torsdag- Glosförhör i tyskan, inga mer planer.

  • Fredag- Vet ikke än, förutom shopping.

  • Lördag- PARTY!

  • Söndag- blabla, tar det som det kommer!

Jag vet inte varför jag känner mig så otroligt stressad, har ju faktiskt inte så mycket kvar i skolan, men på något sätt känner jag att sress faktorn är hög! :/

Detta blev ett långt inlägg men kännde att jag behövde skriva av mig! 
Tänkte dra mig tillbacka mot plugget!
 
PUSS -K-


RSS 2.0