Hemma igen...

Nu är vi hemma i Sverige igen, regniga, tråkiga och kalla Sverige. Tillbaka i landet där alla problem kommer tillbaka, från att ha haft livets roligaste resa med inga bekymmer och ingen ångest eller rädsla för någonting så kommer man tillbaka till stället där allt är totalt tvärt om- och det ska kallas Hemma.

Vi kom i fredags och checkade in på Melpo Antia, direkt när vi kom innanför dörren så kommer en efterfesten-kille, Davve hette han och prackade på oss party-paketet för 150 euro, vi köpte hela och det var lätt värt det.

Lördagen innehöll tidernas roligaste beachparty, med musik, dans och massa människor men framför allt fri Bar, hahahha :D, senare tillbaka till Grabbarna och röjde rejält.
Grabbarna blev det varje kväll...
Tisdag: barrunda
Torsdag: Party-cruise, det var helt sjukt kul! Det går inte att beskriva, det var sjukt kul. Jag kommer aldrig att kunna förklara för er som inte har varit där hur roligt det var, jag säger bara ÅK DIT.

Det går inte att förklara hur roligt vi hade det, det är det absolut bästa vi har gjort i våra liv.
Där fanns inga problem, inget dåligt existerade.

Nu är vi hemma igen och ångesten bubblar i hela kroppen, den går inte ur. Man kan inte sluta tänka på allt som kan betyda någonting idag. Där nere var allt "skit samma", där nere fanns inga problem, man gjorde som man ville, det är lite svårare att leva så här och för evigt, rutiner och regler måste komma tillbaka när man kommer hem och det är nu man börjar inse att man kanske gjorde några små misstag.

Jag åker till Kroatien på torsdag och är borta i 10 dagar, när jag kommer hem är det upp till bevis. Eller hur, tjejer? Vi får försöka leva dag för dag och ta dagarna som de kommer, annars kommer vi gå under.

ÅK TILL AYIA NAPA, säger jag bara! Ni kommer absolut inte ångra er, aldrig någonsin!
/N

2 dagar kvar :)

På fredag 05.00 åker vi hemifrån till Landvetter flygplats för att senare (06.45) åka upp i luften och bara vara 5 h ifrån Ayia Napa! :D
Det blev verkligen av, i december skrev vi första inlägget och då hade vi inte ens bestämt hur många som skulle med eller när vi skulle åka, men det blev verkligen av! :D

Alla vi har fått vår mens och är jätte glada, bortsett från Emma, hahaha. Stackarn (L), men hon får den nog (?)

Vad vi har kvar denna veckan...

Idag (onsdag): Börja packa!!!!
Torsdag: Packa mer!!! +vaxning
Fredag: 05.00 - MOT FLYGPLATSEN!

MAGAD!
Charlotte har myror i hela kroppen .... Hon dödar oss ... hjälp oss ... HALLÅ ?!
Nae, alla har myror i kroppen men stackars Åsis är på Öckerö och jobbar.
Hahahahaha, nu har vi nådigt mycket ångest, tänk om vi inte hinner med allt....

Vi var alla (förutom Åsa) i Borås i förrgår och shoppade en massa kläder, vi handlade nog upp halva Borås. :D

Jaja, nu säger vi hejdå... Kanske att någon mer skriver innan, förmodligen Katarina då för det är ju bara jag (Natalie) och hon som bloggar ... :)

BYE ! (#)

RSS 2.0